Platser för att få inspiration

Kanske du behöver göra något kreativt, men du kan inte hålla kreativiteten flödande. På grund av detta, måste du bli inspirerad.  Det finns massor av vackra platser att gå till som kan inspirera – om du bara ser dig omkring. Det är ditt intresse som avgör. Nedan finns några förslag på ställen och företeelser som kan inspirera dig:

Levande musik
Gå till platser med levande musik. I Stockholm finns till exempel The Golden Hits Bar. Genom att se en musiker spelar live, kommer du att kunna känna och se din passion. Det kommer att påminna dig om att du också måste ha passion och kärlek för vad du gör.

Gå till offentliga parker
Det finns många vackra parker att besöka var du än är. Bara att sitta i gräset eller på en bänk och titta på barnen som leker kan inspirera. Det kommer att påminna dig om att livet är vackert men kort.  Att vara lycklig är viktigt.  Du kan också ta din bärbara dator med dig och skriva ner slumpmässiga tankar.

Bibliotek
Det råder ingen tvekan om att böcker är inspirerande – oavsett om det är skönlitteratur eller facklitteratur. Gå till närmaste bibliotek och ta dig lite tid att läsa. Kanske är det något av detta du behöver.